feature-img

Vad är ett platsbyggt kök?

Ett platsbyggt kök är helt enkelt ett kök som är perfekt anpassat till ett visst utrymme när det kommer till mått och liknande. Det kan till exempel handla om köksskåp som är anpassade efter snedtak.

Vi kan dock inte bara förse dig med ett platsbyggt kök som är unikt när det kommer till måtten, utan även när det kommer till utseendet. På så sätt kan du med vår hjälp få ett kök som är olikt något annat du tidigare sett. Vi ger dig helt enkelt möjligheten att få ett helt unikt kök som återspeglar din kreativa sida.

Anledningen till att vi kan förse dig med den utmärkta service vi kan beror inte heller enbart på att våra snickare är så pass skickliga som de är, utan även på det faktum att vi har tillgång till den allra senaste tekniken. Just därför kan du förvänta dig ett platsbyggt kök av högsta kvalitet om du väljer att anlita oss!

Vi värnar om miljön

Vi är även ett miljövänligt snickeri som värnar om miljön och klimatet. För att kunna vara det använder vi oss enbart av miljövänliga produkter och varor. Dessutom arbetar vi miljömedvetet och hållbart. Vi försöker också att göra allt som står i vår makt för att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.

feature-img

Vi är baserade i Järfälla

Du finner vårt snickeri i Järfälla, Stockholm. Självklart välkomnar vi dock kunder från alla delar av Stockholmsregionen. Du behöver med andra ord inte själv vara bosatt eller verksam i just Järfälla för att kunna anlita oss, eller ens i Stockholms stad för den delen, utan vi har hela Stockholmsområdet som arbetsplats!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify