Hur kan vi hjälpa dig?

Några exempel på de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Platsbyggt kök

Vill du ha ett kök som är specialanpassat efter ett visst utrymme och med unika möbler? Då behöver du bara vända dig till oss så kan vi förse dig med ett platsbyggt kök. På så sätt kan du få ett kök som inte liknar något du tidigare sett och vars utseende återspeglar din inre kreativa förmåga.

img

Badrumsinredning

Har ditt badrum sina bästa dagar bakom sig? Är det dags att ge det ett ansiktslyft? Inga problem, då är också badrumsinredning något som vi kan hjälpa dig med. Du behöver bara berätta för oss vad det är du har tänkt dig, sedan kommer våra snickare att göra verklighet av dina visioner!

img

Specialdesignade möbler

Vi tar oss an uppdrag i alla tänkbara olika storlekar, så det måste inte röra sig om en hel inredning utan kan lika gärna handla om en enskild möbel som är specialdesignad. Det kan till exempel vara ett bord, en bokhylla eller en garderob.

img

Butiksinredning

Har du en butik som du vill ge en unik look? Då är även butiksinredningar något som vi arbetar med. Precis som när det gäller våra övriga tjänster behöver du bara säga till oss vad du vill ha, därefter sköter vi resten!