feature-img

Alion Byggdesign AB

Varmt välkommen till oss på Alion Byggdesign AB! Vi är byggföretaget för dig som vill ha unika och vackra möbler och inredningar. Vi kan förse dig med allt från platsbyggda kök och badrumsinredningar till enskilda och specialdesignade möbler. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad det är du önskar dig, resten kan du lämna i våra händer. Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Lokalt företag med bred kompetens

Vi på Alion Byggdesign AB är ett relativt litet företag och det är precis det vi vill vara! Vi är övertygade om att vår gemenskap i kombination med den skarpa kompetensen bland vår personal är en av huvudanledningarna till att vi kan erbjuda personlig service av högsta standard. Vi vänder oss till flera olika typer av kunder i Stockholmsregionen, ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert!

feature-img

Vår adress

Vi på Alion Byggdesign AB har Mäldgatan i Järfälla som vår adress. Befinner du dig i krokarna? Då är du självklart välkommen till att komma och hälsa på oss. Du kan dock även komma i kontakt med oss via telefon eller något av våra kontaktformulär. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify